CVRC-MRC

ShareTweetSave
1

Spojivo s nespojivim. Recept je odličan, kažu moji ukučani, okusi spojivi. Zato se odlučite i napavite ga i Vi, nečete pogriješit. Najprije pripremite sve sastojke.

2

Kozice oprati, otkinuti im glave (ja od njih napravim temeljac i spremim ih u zamrzivač), repove očistiti od oklopa i tankog crijeva crnog (koji je gorak).

3

Od Zvijezda majoneze , brašna i mlijeka napraviti bešamel za pohanje repova kozica, te repove umakati u tu smjesu.

4

U ugrijanoj tavi na Zvijezda margarinu pržiti pohane repove kozica.

5

Repove kozica izvaditi i ostaviti da se ohlade. U međuvremenu od ostale smjese za pohanje, ispržiti 4 kom kruščića.

6

Tost malo zapeč u tosteru. Jagode samljeti u blenderu. Namazati tost sa tim jagodama, na svaki dost staviti po 3 kom pohanih repova kozica. Izrezati salatu na sitne trakice, i na to staviti kruščiće, između tanke fete izrezanog limuna. I to je to. Dobar tek Vam želim!

 80 g jagoda
 80 g svježih kozica
 2 kom. tost kruha
 40 g Zvijezda delikatese majoneze
 50 g brašna
 150 ml mlijeka
 1 kom. limuna - za dekoraciju
 4 kom. jagoda - za dekoraciju
 4 lista zelene kristal salate - sa dekoraciju
 50 g Zvijezda margarina

NAMIRNICE

 80 g jagoda
 80 g svježih kozica
 2 kom. tost kruha
 40 g Zvijezda delikatese majoneze
 50 g brašna
 150 ml mlijeka
 1 kom. limuna - za dekoraciju
 4 kom. jagoda - za dekoraciju
 4 lista zelene kristal salate - sa dekoraciju
 50 g Zvijezda margarina

Način pripreme

1

Spojivo s nespojivim. Recept je odličan, kažu moji ukučani, okusi spojivi. Zato se odlučite i napavite ga i Vi, nečete pogriješit. Najprije pripremite sve sastojke.

2

Kozice oprati, otkinuti im glave (ja od njih napravim temeljac i spremim ih u zamrzivač), repove očistiti od oklopa i tankog crijeva crnog (koji je gorak).

3

Od Zvijezda majoneze , brašna i mlijeka napraviti bešamel za pohanje repova kozica, te repove umakati u tu smjesu.

4

U ugrijanoj tavi na Zvijezda margarinu pržiti pohane repove kozica.

5

Repove kozica izvaditi i ostaviti da se ohlade. U međuvremenu od ostale smjese za pohanje, ispržiti 4 kom kruščića.

6

Tost malo zapeč u tosteru. Jagode samljeti u blenderu. Namazati tost sa tim jagodama, na svaki dost staviti po 3 kom pohanih repova kozica. Izrezati salatu na sitne trakice, i na to staviti kruščiće, između tanke fete izrezanog limuna. I to je to. Dobar tek Vam želim!

CVRC-MRC