Infuzija masnoći i slani grijeh 🍔🍔

ShareTweetSave
1

U tavi zagrijte maslinovo ulje, dodajte luk i kuhajte 5 minuta dok ne omekša i ne počne zlatno obojati.
U zdjelu pomješajte mljevenu junetinu i jaje. Posolite, poparite, dodajte vegete i dobro promiješajte sa lukom. Rukama oblikujte u okrugle pljeskavice
Pecite pljeskavice na prethodno zagrijanoj tavu 5-6 minuta sa svake strane. Dok se druga strana peće na vrh položite krišku sira da se malo rastopi.
U međuvremenu, narežite pecivo i stavite u ulje na kojem se meso peklo Napunite pecivo sa mesom,sir slaninom, salatom, rajčicom, lukom, krastavcima te na vrh dodajte majonezu.

 400 g Juneće meso
 8 kom. Sir
 10 kom. Slanina
 5 g Salata
 30 g Rajčica
 20 g Luk
 7 kom. Krastavci
 8 čajna žličica Majoneza

NAMIRNICE

 400 g Juneće meso
 8 kom. Sir
 10 kom. Slanina
 5 g Salata
 30 g Rajčica
 20 g Luk
 7 kom. Krastavci
 8 čajna žličica Majoneza

Način pripreme

1

U tavi zagrijte maslinovo ulje, dodajte luk i kuhajte 5 minuta dok ne omekša i ne počne zlatno obojati.
U zdjelu pomješajte mljevenu junetinu i jaje. Posolite, poparite, dodajte vegete i dobro promiješajte sa lukom. Rukama oblikujte u okrugle pljeskavice
Pecite pljeskavice na prethodno zagrijanoj tavu 5-6 minuta sa svake strane. Dok se druga strana peće na vrh položite krišku sira da se malo rastopi.
U međuvremenu, narežite pecivo i stavite u ulje na kojem se meso peklo Napunite pecivo sa mesom,sir slaninom, salatom, rajčicom, lukom, krastavcima te na vrh dodajte majonezu.

Infuzija masnoći i slani grijeh 🍔🍔