May-O Fish
Oguliti kožu sa smrznutog oslića i razrezati ga na 3 dijela
Tako razrezane komade posoliti, dodati ružmarin, peršin i začine po želji. Ostaviti 30 minuta da se upiju začini.
Majonezom premazati ribu i uvaljati u krušne mrvice
Posložiti na papir za pečenje u tepsiju i peći u zagrijanoj pećnici na 200 C stupnjeva, 40 - 45 minuta
Majoneza ovom jelu daje posebnu notu, nije previše dominantna, a odlično se slaže sa okusom pohanja uz krumpir salatu kao prilog. 🙂
NAMIRNICE
Način pripreme
Oguliti kožu sa smrznutog oslića i razrezati ga na 3 dijela
Tako razrezane komade posoliti, dodati ružmarin, peršin i začine po želji. Ostaviti 30 minuta da se upiju začini.
Majonezom premazati ribu i uvaljati u krušne mrvice
Posložiti na papir za pečenje u tepsiju i peći u zagrijanoj pećnici na 200 C stupnjeva, 40 - 45 minuta
Majoneza ovom jelu daje posebnu notu, nije previše dominantna, a odlično se slaže sa okusom pohanja uz krumpir salatu kao prilog. 🙂