PIRATSKA GOZBA

ShareTweetSave
1

Zvuci riječi "burger" bude sladokusca u nama...
No zamijenimo li pljeskavicu ribom, otključali smo kombinacije od pregršt vrsnih namirnica bogatih dinamičnim aromama.

2

Pomiješajte Zvijezda majonezu, senf, med, sol, kopar i limun u umak.

3

Oba filea oslića prerežite na pola.

4

Svaki file začinite sa malo soli, papra, vegete i Zvijezda suncokretovog ulja.

5

Sameljite kukuruzne pahuljice te u njih uvaljajte ribu.

6

Ribu pržite nekoliko minuta u Zvijezda suncokretovom ulju i ocijedite višak ulja od prženja.

7

Gotova burger peciva prerežite na pola i kratko ih popržite na par kapi Zvijezda suncokretovog ulja.

8

Pola ljubičastog luka narežite na tanke kolute.

9

Na donji dio peciva stavite umak.
Dodajte rukolu, par koluta ljubičastog luka, pohani oslić te ponovite postupak.
Na gornji dio peciva dodajte još malo umaka i poklopite burger.

Dobar zvjezdasti tek!

 2 burger peciva
 100 g Zvijezda majoneze
 15 g senfa
 1 žličica meda
 prstohvat himalajske soli
 1 žličica sušenog kopra
 1 žličica sjeckanog svježeg kopra
 par kapi limuna
 180 g filea oslića (2 komada)
 50 g kukuruzih pahuljica (corn flakes-a)
 ½ ljubičastog luka
 rukola

NAMIRNICE

 2 burger peciva
 100 g Zvijezda majoneze
 15 g senfa
 1 žličica meda
 prstohvat himalajske soli
 1 žličica sušenog kopra
 1 žličica sjeckanog svježeg kopra
 par kapi limuna
 180 g filea oslića (2 komada)
 50 g kukuruzih pahuljica (corn flakes-a)
 ½ ljubičastog luka
 rukola

Način pripreme

1

Zvuci riječi "burger" bude sladokusca u nama...
No zamijenimo li pljeskavicu ribom, otključali smo kombinacije od pregršt vrsnih namirnica bogatih dinamičnim aromama.

2

Pomiješajte Zvijezda majonezu, senf, med, sol, kopar i limun u umak.

3

Oba filea oslića prerežite na pola.

4

Svaki file začinite sa malo soli, papra, vegete i Zvijezda suncokretovog ulja.

5

Sameljite kukuruzne pahuljice te u njih uvaljajte ribu.

6

Ribu pržite nekoliko minuta u Zvijezda suncokretovom ulju i ocijedite višak ulja od prženja.

7

Gotova burger peciva prerežite na pola i kratko ih popržite na par kapi Zvijezda suncokretovog ulja.

8

Pola ljubičastog luka narežite na tanke kolute.

9

Na donji dio peciva stavite umak.
Dodajte rukolu, par koluta ljubičastog luka, pohani oslić te ponovite postupak.
Na gornji dio peciva dodajte još malo umaka i poklopite burger.

Dobar zvjezdasti tek!

PIRATSKA GOZBA