Preklopna mini pizza

ShareTweetSave
1

U vodi i mlijeku otopiti germu te sa tom smjesom i ostalim sastojcima zamijesiti tijesto i nek'odstoji bar sat vremena.

2

U posudicu staviti 50ml pasirane rajčice, malooo maslinovog ulja i origano.

3

Tijesto razvaljajte na 0.5 cm.. oblikovati.. premazati malooo sa smjesom pod pasirane rajčice.. staviti sir, salame,Zvijezda majonezu i kečapa..posuti sa još malo origana..

4

Preklopiti i vilicom stisnuti krajeve..

5

Premazati razmućenim jajetom i posuti sa sezamom i malo soli..

6

Peći na 200 stupnjeva oko 20-25 min..

 Tijesto:
 oko 400g glatkog brašna
 sol
 oko 100ml ulja
 oko 125ml vode
 oko 125ml mlijeka
 20g svježe germe
 Nadjev:
 salama
 sir (ja sam u listićima)
 Zvijezda majoneza
 Zvijezda kečap
 origano

NAMIRNICE

 Tijesto:
 oko 400g glatkog brašna
 sol
 oko 100ml ulja
 oko 125ml vode
 oko 125ml mlijeka
 20g svježe germe
 Nadjev:
 salama
 sir (ja sam u listićima)
 Zvijezda majoneza
 Zvijezda kečap
 origano

Način pripreme

1

U vodi i mlijeku otopiti germu te sa tom smjesom i ostalim sastojcima zamijesiti tijesto i nek'odstoji bar sat vremena.

2

U posudicu staviti 50ml pasirane rajčice, malooo maslinovog ulja i origano.

3

Tijesto razvaljajte na 0.5 cm.. oblikovati.. premazati malooo sa smjesom pod pasirane rajčice.. staviti sir, salame,Zvijezda majonezu i kečapa..posuti sa još malo origana..

4

Preklopiti i vilicom stisnuti krajeve..

5

Premazati razmućenim jajetom i posuti sa sezamom i malo soli..

6

Peći na 200 stupnjeva oko 20-25 min..

Preklopna mini pizza