Punjeni kruh

ShareTweetSave
1

Kruh prerezati po pola i izdubiti.
U većoj posudi pomiješati izdubljenu sredinu kruha, te dodati još sredinu starog kruha (vrsta po želji), otprilike pola okruglog kruha.
Kuhana jaja, krastavce, i šunku sitno nasjeckati, pa sve dodati u posudu sa kruhom. Majonezu dodati postepeno, otprilike cijela staklenka ide u smjesu. Dodati i sve ostale sastojke, dobro promiješati i sjediniti u kompaktnu masu, začiniti po želji pa tom smjesom puniti izdubljeni kruh.
Zamotati ga u foliju i pospremiti u hladnjak do posluživanje (može i večer prije).
Rezati prije posluživanja.
Ovakav punjeni kruh se može poslužiti kao mali zalogaji uz ugodno druženje, možete servirati na šarenim tanjurićima ako je dječji rođendan u pitanju, a može se iskoristiti i kao lagani ručak uz neki umak ili sasvim konkretnu večeru.
Uživajte i dobar tek 😉

 1 kom. Kruh
 23 kom. Jaja
 Kiseli krastavci
 300 g Šunka nasjeckana
 500 g Svježi sir
 1 kom. Zvijezda majoneze staklenke
 1 kom. Limenka kukuruza

NAMIRNICE

 1 kom. Kruh
 23 kom. Jaja
 Kiseli krastavci
 300 g Šunka nasjeckana
 500 g Svježi sir
 1 kom. Zvijezda majoneze staklenke
 1 kom. Limenka kukuruza

Način pripreme

1

Kruh prerezati po pola i izdubiti.
U većoj posudi pomiješati izdubljenu sredinu kruha, te dodati još sredinu starog kruha (vrsta po želji), otprilike pola okruglog kruha.
Kuhana jaja, krastavce, i šunku sitno nasjeckati, pa sve dodati u posudu sa kruhom. Majonezu dodati postepeno, otprilike cijela staklenka ide u smjesu. Dodati i sve ostale sastojke, dobro promiješati i sjediniti u kompaktnu masu, začiniti po želji pa tom smjesom puniti izdubljeni kruh.
Zamotati ga u foliju i pospremiti u hladnjak do posluživanje (može i večer prije).
Rezati prije posluživanja.
Ovakav punjeni kruh se može poslužiti kao mali zalogaji uz ugodno druženje, možete servirati na šarenim tanjurićima ako je dječji rođendan u pitanju, a može se iskoristiti i kao lagani ručak uz neki umak ili sasvim konkretnu večeru.
Uživajte i dobar tek 😉

Punjeni kruh