Sunčane kozice u džungli

ShareTweetSave
1

Popržimo kozice na ulju par minuta. Skuhamo quinou. Nakon 10 ak min ocijedimo quinou te stavimo u posebnu posudu. Zatim dodamo sol, kukuruz, isjeckane kiseline krastavce,slanutak, isjeckani tvrdi sir na kockice te žličicu limunovog soka.Za dekoraciju koristimo zelenu salatu na koju smo posložili pržene kozice te majonezu.

 250 g Quinoe
 150 g Kukuruza
 350 g Slanutaka
 200 g Kiselog krastavaca
 300 g Kozica
 200 g Tvrdog sira
 Zelena salata
 1 jušna žlica soli
 300 g Zvijezda majoneze
 1 čajna žličica Limunovog soka

NAMIRNICE

 250 g Quinoe
 150 g Kukuruza
 350 g Slanutaka
 200 g Kiselog krastavaca
 300 g Kozica
 200 g Tvrdog sira
 Zelena salata
 1 jušna žlica soli
 300 g Zvijezda majoneze
 1 čajna žličica Limunovog soka

Način pripreme

1

Popržimo kozice na ulju par minuta. Skuhamo quinou. Nakon 10 ak min ocijedimo quinou te stavimo u posebnu posudu. Zatim dodamo sol, kukuruz, isjeckane kiseline krastavce,slanutak, isjeckani tvrdi sir na kockice te žličicu limunovog soka.Za dekoraciju koristimo zelenu salatu na koju smo posložili pržene kozice te majonezu.

Sunčane kozice u džungli