ZoviSlavena!
Naribajte mrkvu na veći ribež i sitno nasjeckajte kupus na trakice, pomješajte ih te ih dobro posolite da „povenu“.
U zdjeli promiješajte s kiselo vrhnje, grčki jogurt, senf, majonezu, ocat i češnjak nasjeckan na sitno.
Dresing prelijte preko mješavine mrkve i kupusa i dobro promiješajte, dosolite i popaprite po želji. Možda će vam izgledati malo suho, ali kroz par sati sol će izvući vodu iz kupusa i mrkve i dobit ćete na sočnosti.
Pustite salatu preko noći u frižideru da se okusi prožmu i salata malo opusti.
Salata će sigurno biti hit na roštiljima ovog ljeta! 🙂
NAMIRNICE
Način pripreme
Naribajte mrkvu na veći ribež i sitno nasjeckajte kupus na trakice, pomješajte ih te ih dobro posolite da „povenu“.
U zdjeli promiješajte s kiselo vrhnje, grčki jogurt, senf, majonezu, ocat i češnjak nasjeckan na sitno.
Dresing prelijte preko mješavine mrkve i kupusa i dobro promiješajte, dosolite i popaprite po želji. Možda će vam izgledati malo suho, ali kroz par sati sol će izvući vodu iz kupusa i mrkve i dobit ćete na sočnosti.
Pustite salatu preko noći u frižideru da se okusi prožmu i salata malo opusti.
Salata će sigurno biti hit na roštiljima ovog ljeta! 🙂