ŽUTOREPI NAMAZ

ShareTweetSave
1

U moru namaza protkanih majonezom, Žutorepi namaz nudi razigranu sintezu okusa sačinjenu od sastojaka koji zacijelo čekaju na policama vaše kuhinje.

2

Ocijedite ulje iz konzerve tune.

3

Narežite kisele krastavce i luk na sitne kockice.

4

U posudi pomiješajte sve sastojke osim sezama.

5

Narežite omiljeni kruh ili pecivo.

6

Premažite namaz na svaku šnitu.

7

Na tavi kratko popržite sezam i posipajte po namazu.

Dobar zvjezdasti tek!

 160 g tune (komadi)
 80 g kukuruza šećerca
 50 g kiselih krastavaca
 30 g crvenog luka
 prstohvat himalajske soli
 prstohvat papra
 60 g Zvijezda majoneze
 20 g kiselog vrhnja
 2 žlice bijelog sezama
 2 žlice crnog sezama

NAMIRNICE

 160 g tune (komadi)
 80 g kukuruza šećerca
 50 g kiselih krastavaca
 30 g crvenog luka
 prstohvat himalajske soli
 prstohvat papra
 60 g Zvijezda majoneze
 20 g kiselog vrhnja
 2 žlice bijelog sezama
 2 žlice crnog sezama

Način pripreme

1

U moru namaza protkanih majonezom, Žutorepi namaz nudi razigranu sintezu okusa sačinjenu od sastojaka koji zacijelo čekaju na policama vaše kuhinje.

2

Ocijedite ulje iz konzerve tune.

3

Narežite kisele krastavce i luk na sitne kockice.

4

U posudi pomiješajte sve sastojke osim sezama.

5

Narežite omiljeni kruh ili pecivo.

6

Premažite namaz na svaku šnitu.

7

Na tavi kratko popržite sezam i posipajte po namazu.

Dobar zvjezdasti tek!

ŽUTOREPI NAMAZ