Zvijezda Mediterana

ShareTweetSave
1

Pržite nasjeckane lješnjake na tavi.

2

Za preljev u zdjelu stavite jogurt, majonezu, limunov sok i žličicu šećera u prahu te izmiješajte. U zdjelu stavite jabuke narezane na kockice, datulje, papriku, celer i grožđe. Dodajte narezane listove radiča.

3

Oko salate složite listove radiča te pospite prženim lješnjacima i kosanim peršinom.

 55 g lješnjaka
 2 jabuke
 170 g svježih datulja
 crvena paprika
 2 stabljike celera
 115 g bijelog grožđa
 2 glavice radiča
 150 g jogurta
 4 jušna žlica majoneze
 1 jušna žlica limunovog soka
 1 prstohvat šećera u prahu

NAMIRNICE

 55 g lješnjaka
 2 jabuke
 170 g svježih datulja
 crvena paprika
 2 stabljike celera
 115 g bijelog grožđa
 2 glavice radiča
 150 g jogurta
 4 jušna žlica majoneze
 1 jušna žlica limunovog soka
 1 prstohvat šećera u prahu

Način pripreme

1

Pržite nasjeckane lješnjake na tavi.

2

Za preljev u zdjelu stavite jogurt, majonezu, limunov sok i žličicu šećera u prahu te izmiješajte. U zdjelu stavite jabuke narezane na kockice, datulje, papriku, celer i grožđe. Dodajte narezane listove radiča.

3

Oko salate složite listove radiča te pospite prženim lješnjacima i kosanim peršinom.

Zvijezda Mediterana