Pile u zvjezdanom ogrtaču

AutorMmrr
ShareTweetSave
1

Pileći batak i zabatak marinirati u začinima i luku. Peći u pećnici na 180C oko sat vremena. Nakon toga premazati meso mješavinom majoneze, parmezana i sušene kadulje te peći još desetak minuta dok ne poprimi zlatnu boju.
Šparoge blanširati, a u međuvremenu na maslacu popržiti češnjak i pancetu. Dodati blanširane šparoge na češnjak i pancetu, promiješati, a onda zaliti limunovim sokom, posoliti i popapriti.

 1 kom. pileći batak i zabatak
 1 prstohvat sol, papar, paprika
 ½ kom. luk
 3 jušna žlica majoneze
 2 jušna žlica parmezana
 1 čajna žličica sušene kadulje
 200 g šparoga
 10 g pancete
 1 kom. češnjak
 ½ kom. limuna
 1 jušna žlica maslaca
 1 čajna žličica sol, papar

NAMIRNICE

 1 kom. pileći batak i zabatak
 1 prstohvat sol, papar, paprika
 ½ kom. luk
 3 jušna žlica majoneze
 2 jušna žlica parmezana
 1 čajna žličica sušene kadulje
 200 g šparoga
 10 g pancete
 1 kom. češnjak
 ½ kom. limuna
 1 jušna žlica maslaca
 1 čajna žličica sol, papar

Način pripreme

1

Pileći batak i zabatak marinirati u začinima i luku. Peći u pećnici na 180C oko sat vremena. Nakon toga premazati meso mješavinom majoneze, parmezana i sušene kadulje te peći još desetak minuta dok ne poprimi zlatnu boju.
Šparoge blanširati, a u međuvremenu na maslacu popržiti češnjak i pancetu. Dodati blanširane šparoge na češnjak i pancetu, promiješati, a onda zaliti limunovim sokom, posoliti i popapriti.

Pile u zvjezdanom ogrtaču