Veseli trbuščić

ShareTweetSave
1

Obožavam istraživati nove namirnice i nova jela. One namirnice i jela koje me posebno oduševe nađu trajno mjesto na mom jelovniku. Volim jesti zdravo a pritom mora biti i ukusno. Ovo jelo jedno je od kombinacija koje radim svaki tjedan. Na ugrijanom maslacu lagano prepržiti škampe. Jedan avokado oprati, prerezati po dužini, te mu izvaditi košticu. Drugi avokado oguliti te njegovo zeleno meso izrezati na kockice. Škampe pomiješati sa avokadom izrezanim na kockice, majonezom, jogurtom, češnjakom i limunovim sokom. Kada smo lagano pomiješali stavimo u avokado prerezan po dužini i ukrasimo sa mini rajčicom i bosiljkom.

 2 kom. avokada
 2 kom. veća škampa
 2 jušna žlica Zvijezda majoneze
 1 jušna žlica jogurta
 1 kom. češanj češnjaka
 1 čajna žličica limunova soka
 2 kom. bosiljka
 3 kom. mini rajčice
 2 g soli

NAMIRNICE

 2 kom. avokada
 2 kom. veća škampa
 2 jušna žlica Zvijezda majoneze
 1 jušna žlica jogurta
 1 kom. češanj češnjaka
 1 čajna žličica limunova soka
 2 kom. bosiljka
 3 kom. mini rajčice
 2 g soli

Način pripreme

1

Obožavam istraživati nove namirnice i nova jela. One namirnice i jela koje me posebno oduševe nađu trajno mjesto na mom jelovniku. Volim jesti zdravo a pritom mora biti i ukusno. Ovo jelo jedno je od kombinacija koje radim svaki tjedan. Na ugrijanom maslacu lagano prepržiti škampe. Jedan avokado oprati, prerezati po dužini, te mu izvaditi košticu. Drugi avokado oguliti te njegovo zeleno meso izrezati na kockice. Škampe pomiješati sa avokadom izrezanim na kockice, majonezom, jogurtom, češnjakom i limunovim sokom. Kada smo lagano pomiješali stavimo u avokado prerezan po dužini i ukrasimo sa mini rajčicom i bosiljkom.

Veseli trbuščić