Jezik burgerJezik burger se priprema na način da očistite i narežete sve sastojke.
Jezik burgerAutor Josip BalogJezik burger se priprema na način da očistite i narežete sve sastojke.
Zvekeri majonekeriAutor Valentina MilohanićOd samo par sastojaka napravi domaću grickalicu od majoneze koja naravno najbolje ide uz majonezu!
LOS Zvijezdal’OSAutor Laura RomanPripremite marinadu za losos: u posudici sjedinite zvijezda majonezu i tamari ili soja umak. Losos sa svih strana premažite umakom.
Crème de la crème rižoto s gljivamaAutor Darko DebićNekoliko žlica majoneze u rižotu čini čuda, nevjerojatno kremasto!
Autor Tamara Sitar
Britanski BećarAutor Neven NagyPrvo pripremite Britanca u receptu - slani scones. Pećnicu uključite na 250 stupnjeva,a protvan obložite papirom za pečenje.
Mr. & Mrs. BatoneziAutor Hrvoje StojanovBatat je u ovoj kombinaciji pun pogodak.
Omotaj me nježnoAutor Ivana ŽinićTacosi u kućnoj izvedbi ručno rađeni, zadovoljit će svako nepce.
Slatki atak na zlatni batakAutor Luka AndrišićIako nisu za svačiji ukus, slatko-slane kombinacije jela golicaju maštu i nepca ljudi diljem planete.